Kontakt: info@bendixencompany.dk – Gratis fragt på alle ordre i Danmark

Om

Work, travel, shop and party with Bendixen bags…

Bendixen Company er en lille dansk virksomhed startet i 2013 af Karin Bendixen, der har hang til alt, hvad der er italiensk. Hendes unikke skindtasker er ikke blot smukke at se på, de er funktionelle i din hverdag, hvad enten du skal på arbejde, shoppe, rejse eller feste. Rejsetasken og computertasken er til både kvinder og mænd. 

En lækker skindtaske skal dufte af skind, den skal bruges og præges af det liv vi lever, og vi må gerne have flere tasker! Vælg et design og en farve, der fremhæver din personlighed.

Designet af Bendixen tasker bunder i behovet for tasker til forskellige lejligheder, der er funktionelle, æstetiske og anvendelig i både forretningsmæssige- og private sammenhænge. Og så må de gerne stikke lidt ud. Jeg fandt, at mange computertasker og rejsetasker til mænd er kedelige og upersonlige, derfor er netop disse to modeller designet til både mænd og kvinder.

Et tæt og tillidsfuldt samarbejde med italienske lokale og erfarne producenter i lokalområdet i Marche i Italien har givet mig stor indsigt i forarbejdning, produktion og muligheder. Det betyder også, at vi ikke laver storproduktion. Alt er produceret i Italien. De børstede messingspænder til rejsetasken og computertasken er fremstillet specielt til Bendixen tasker i samarbejde med en italiensk spændevirksomhed.

Bendixen tasker kan købes her på Bendixen Company og udvalgte modeller kan købes i disse to eksklusive forretninger; "Butik Nille" i Aarhus og hos KAUFMANN på Strøget i Aarhus.